Multicopters

Multicopters
Quadrocopters en Octocopters. Voor deze producten kunnen wij op maat een passend toestel selecteren en aanbieden. Op basis van uw wensen ten aanzien van bijvoorbeeld toepassingen voor Foto en Video opnamens selecteren wij uit de markt de beste oplossing welke bij uw budget past. Stuur hiervoor een mail naar onze klantenservice.

Multicopters Er zijn 9 producten

Subcategorieën

 • DJI Phantom
  De DJI Phantom is een complete quadcopter speciaal ontworpen voor de GoPro en Isaw Camera's. Met deze quadcopter van DJI Innovations heeft u alles in huis om te beginnen met de luchtvideo of luchtfoto opnames. De phantom is uitgerust met een GPS systeem waardoor deze op zijn positie kan blijven hangen, terug komt naar de home positie bij problemen met de zender of de accu. De cameramount voor de GoPro is standaard inbegrepen net als een extra set propellors (4 stuks) en een balanslader voor de lipo accu. Kijk nu voor de nieuwe Phantom 2 versies in onze webshop, voor alle nodige extra wensen kunt u ons een mail sturen of bellen.
 • Package Deals Phantom
  Met deze sets koopt u een compleet pakket naar uw behoeftes, er zijn altijd maatwerk oplossingen mogelijk!
 • Gaui Quadcopters
  Gaui staat bekend om de uitstekende vliegeigenschappen en de uitstekende kwaliteit van de electronica. De 3-serie is het instapmodel, de 5-serie is de grote broer. Er is heel inventief een upgrade set gemaakt om van een 300 naar een 500 model om te bouwen.
 • WLToys
  WLToys is fabrikant van zeer geavanceerde speelgoed of hobby toestellen. De helicopters en quadcopters van WLToys blinken uit in crashbestendigheid, snelheid en stabiliteit. Tryage Trading is partner van de offciele importeur, WLToys Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van goede service en snel leveren van onderdelen.
Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items